Sayfalar

Karaderili Grupdan 2 otel 3 termalle....

Otelcilik, devre mülk ve devre tatil gibi alanlardaki 17 yıllık tecrübesiyle yola çıkan Karaderili Grup, önümüzdeki 10 yıllık hedeflerini sağlık turizmi üzerine kuracak. Grup, 2 otel ve 3 termal tesise imza atacak.


İlk tesisini Kuşadası'nda Holiday Leisure Club adıyla açan Karaderili Grup, Bodrum Akyarlar'daki Mio Bianco Resort'le ikinci yatırımını yaptı. Şirketin ilk termal yatırımı ise işletmesini devraldığı Kütahya Emet'teki Emet Thermal Resort&Spa oldu. 

Karaderili Grup'un "Vizyon Projesi" olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Termal Otel, devremülk ve Spa Merkezi Yalova Thermal Palace, Yalova ilinin termal ilçesi Akköy'de inşaa ediliyor. Şirket süreçte Balıkesir'de Laguna Thermal'i tamamlayacak.

TÜRKİYE TERMAL TURİZMDE CAZİBE MERKEZİ

Karaderili Grup bayi ve acente koordinatörü Deniz Derelli şunları söyledi: "Termal suların binlerce yıldan bu yana bilindiği ve kullanıldığı literatürde yer almaktadır. Türkiye, termal su kaynakları bakımından Avrupa'da birinci, Dünya'da yedinci sırada olmasına rağmen, ülkemizde geleneksel anlayıştan dolayı, termal sular hep şifa arayışları olarak algılanmış ve hastalık geldiğinde hatırlanmıştır. Bu algılamanın sınırlarının daha da genişletilerek, hastalık öncesi bağışıklık sistemini ve bedeni koruyucu bir unsur olarak değerlendirilmesi daha doğru olacaktır.

Ülkemiz, termal sağlık turizmini katılımcılar tarafından deneyimlenebilecek en önemli lokasyonlardan birisidir. Gerek termal ve mineral sularının zenginliği, gerekse bölgesel ayrıcalıklar, sağlık turizmini hedef alan katılımcıları cezbeden niteliktedir. Fakat, bu zenginlik ve farklılıkların ulusal ve uluslararası misafirlere doğru aktarılması tanıtımlarının gerek devlet gerekse basın tarafından desteklenerek geliştirilmesi gerekmektedir."
 (turizmnews)


Serdar Bilgehan ŞENOL,
Bilgehan ŞENOL
Bilgi İşlem Müdürü
Bilgehan
Şenol
Serdar Bilgehan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder