Sayfalar

E-Fatura 2014'de Başlıyor

2014 itibariyle birçok sektörde olduğu gibi turizm işletmelerinde de e-fatura dönemi başlayacak.

2003’ten itibaren konaklama tesisleri ve turizm acentelerinin ihtiyaçları doğrultusunda dijital işletme anlayışına yönelik yazılımlar üreten Kod Yazılım, 1 Ocak 2014 itibariyle geçilecek olan “e-fatura sistemi” konusunda sektörü bilgilendirdi.

Kod Yazılım, geliştirdiği Sedna E-fatura, Sedna E-defter yazılımlarını ve 2014 yılı muhasebe ve raporlamadaki yenilikleri, alanında uzman isimlerin sunumları ile acente ve otel muhasebecilerine 2 Aralık Pazartesi günü Antalya Ramada Plaza’da gerçekleştirdikleri seminerle tanıttı. Seminere ilgi yoğun oldu.

Özellikle grup işletmeler bazında tercih edilen, 150’nin üzerinde 5 yıldızlı tesis ve 100’ün üzerinde acente tarafından kullanılan paket ürünlerin tasarımcısı Kod Yazılım toplantıda E-Fatura Sedna çözümleri, E-Defter uygulamaları ve 2014 yılı için muhasebe ve raporlamadaki yenilikleri aktardı. 2014 yılında turizm sektörünün karşılaşacağı önemli vergisel gelişmelerin paylaşıldığı seminerde, konunun uzmanları E-Fatura ile ilgili bilinmeyenlere ışık tuttu.

Seminerin açılış konuşmasını Kod Yazılım Genel Müdürü Ahmet Erdal yaptı. Seminer konuşmacıları arasında ise Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Prof. Dr. Necdet Sağlam, Adalya Bağımsız Denetim Yön. Krl. Başkanı Mehmet Yolcu, E-Finans Satış Müdürü İlke Altın ve Kod Yazılım Eğitim Destek Müdürü Mehmet Gülen yer aldı.(turizmgazetesi)





Serdar Bilgehan ŞENOL,

Bilgehan ŞENOL
Bilgi İşlem Müdürü
Bilgehan

Şenol
Serdar Bilgehan
IT Manager

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder