Sayfalar

Emirates Büyük Hamle...

European Tour ile imzaladığı anlaşma ile Emirates, yatırımlarını 2017 sezonu sonuna kadar 10 ilave turnuva ile genişleterek, European Tour’un ‘Resmi Havayolu’ oluyor.


Emirates yapılan anlaşmaya göre, European Tour’un dünya çapında ortağı ve resmi havayolu olacak. Dubai’de gerçekleştirilen DP Dünya Turnuvası Şampiyonası ile tamamlanan dokuz European Tour golf etkinliğine sponsor olan Emirates’in uluslararası takvimine eklenen 10 ilave turnuva ise şöyle: BMW PGA Şampiyonası, Nordea Masters Turnuvası, D+D Real Czech Masters Turnuvası, Aberdeen Asset Management İskoçya Açık Turnuvası, Portekiz Masters Turnuvası, İtalya Açık, Joburg Açık, Güney Afrika Açık Golf Şampiyonası, Nelson Mandela Şampiyonası ve Perth International Turnuvası.
“European Tour ile Dünya Çapında Daha Çok Golf Severe Ulaşacağız”
Küresel sponsorluk platformunda Emirates için büyük bir başarı olduğunu vurgulayan  Emirates Grubu’nun Hizmet Bölümlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nigel Hopkins, “Emirates’in European Tour yatırımlarını artırması; Avrupa, Asya, Afrika ve Avustralya’daki golf tutkunlarına ulaşmamızı sağlayarak küresel erişimimizi genişletiyor. Spor aracılığıyla müşterilerimize ve sporseverlere ulaşmak, ilk günden beri Emirates marka stratejisinin bir parçası oldu. Dünyayı birbirine bağlayan bir havayolu şirketi olarak markamızı dünyanın en yetenekli oyuncularını bir araya getiren prestijli golf turnuvalarıyla bağdaştırmak bizim için çok anlamlı” diye belirtti.
European Tour CEO’su George O’Grady, “Geçtiğimiz ay Jumeirah Golf Estates’teki Race To Dubai etkinliğimizi 2017 sonuna kadar uzattığımızı büyük bir memnuniyetle duyurduk ve Emirates’in kararlılığı bu duyuruyu yapabilmemizi sağlayan en önemli etkendi. Geçtiğimiz 25 yıl boyunca Dubai ile harika bir ilişki kurduk ve bugün açıkladığımız anlaşma ile birlikte ortaklığımızın yeni bir aşamasına geçmiş bulunuyoruz” dedi.
European Tour takvimindeki 48 turnuvayı kapsayan Race to Dubai, beş kıtada 26 ülkeye yayılıyor ve sezonu noktalayan DP Dünya Turnuvası Şampiyonası’na zemin hazırlıyor. Önümüzdeki dört sezon boyunca dünyanın en iyi 60 golfçusunu bir araya getirecek olan Race to Dubai, Emirates’in golf sporuna ve dünya çapındaki golf severlere bağlılığını pekiştirirken Dubai’deki merkezine prestijli etkinlikler taşıyor.
Emirates, dünya çapında başlıca golf turnuvalarının önde gelen destekçisi olarak dünya genelinde 24 golf etkinliğinin resmi havayolu. Emirates 19 European Tour etkinliğinin yanı sıra Tayland Açık, Emirates Avustralya Açık, Avustralya PGA Şampiyonası, Endonezya PGA Şampiyonası ve son olarak ABD’de gerçekleştirilen PGA Şampiyonlar Turu’nun Boeing Classic (ABD) turnuvasına sponsorluk yapıyor. (turizmnews)


Serdar Bilgehan ŞENOL,
Bilgehan ŞENOL
Bilgi İşlem Müdürü
Bilgehan
Şenol
Serdar Bilgehan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder