Sayfalar

12.DİVAN AÇILIYOR...

16 Aralık'ta açılmayı planlanan 12 katlı Divan Gaziantep'te 125 oda ve 48 rezidans yer alıyor.

Gaziantep’te 16 Aralık tarihinde kapılarını açacak olan 12 katlı Divan Gaziantep’in 125 odası (6 süit, 119 standart oda) ve 48 rezidansı bulunuyor.

Turistik konaklamaların yanında iş seyahatleri alanına da hitap edecek olan ve 25 km mesafedeki Gaziantep Havaalanı’na kolay erişim imkânı sunan grubun 12. oteli Divan Gaziantep, İpek Yolu üzerinde yer alıyor.

Şehir merkezine ve şehirdeki belli başlı iş merkezlerine 4 km mesafede konumlanana tesis, Spa & Fitness Merkezi’nin yanı sıra, 650 kişi kapasiteli 722 metrekarelik kolonsuz balo salonu ve 1190 m2’lik alana yayılan toplantı odasına sahip. Ayrıca, Divan Gaziantep içerisinde nefis tatlarıyla Divan Pastanesi, uzun sohbetlerin adresi Lobby Bar ve Divan Pub da yer alıyor.

Divan Gaziantep, 50 ile 722 m2 arasında değişen 6 farklı toplantı odasıyla ekonominin büyüyen şehri Gaziantep’in iş oteli ihtiyacını karşılamayı hedefliyor. Toplantı odalarında; barkovizyon, perde, DVD ve VCD Player, LCD TV, Flipchart, tam donanımlı ses ve ışık sistemleri bulunuyor. Yüksek hızda internet erişimi ve profesyonel teknik destek ekibi de sunulan hizmetler arasında yer alıyor.

Divan Gaziantep’te 24 saat oda servisi ve oda hizmetleri ile birlikte, bünyesinde cilt bakım odaları, masaj odaları, buhar odası, Türk Hamamı ve kapalı yüzme havuzu bulunan SPA-Fitness Center da yer alıyor.





Serdar Bilgehan ŞENOL,

Bilgehan ŞENOL
Bilgi İşlem Müdürü
Bilgehan

Şenol
Serdar Bilgehan
IT Manager


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder