Sayfalar

SunExpress Yaz Tarifesini 6 yeni Nokta Açtı....

SunExpress, İzmir'den dış hatlarda Kopenhag, Helsinki Paris (CDG), Lyon ve Nantes, iç hatlarda ise Konya'yı uçuş ağına dahil edileceğini bildirdi....


Türk Havayolları ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, 2014 yaz sezonunu hem iç hatlarda hem dış hatlarda toplam 6 yeni destinasyonla satışa açtı. 
İzmir ve Antalya'dan iç ve dış hatlarda uçan SunExpress, İzmir'den gerçekleştirdiği aktarmalı uçuşlarına ağırlık vererek, İzmir'den dış hatlarda Danimarka'nın başkenti Kopenhag, Finlandiya'nın başkenti Helsinki ve Fransa'da Paris (CDG), Lyon ve Nantes'e, iç hatlarda ise Konya'yı uçuş ağına katacak. Fransa'da Strasburg'a olan uçuşlarını ise yaz sezonuyla tekrar başlatacak olan SunExpress, İzmir'den Fransa'da 4 kente uçmaya başlayacak.
 "İzmir, Antalya ve İstanbul dışında 2010'da büyük Anadolu kentlerinden Almanya'nın farklı kentlerine uçtuk ve uçmaya devam ediyoruz. Bu yaz sezonunda Adana / Köln, Adana/Hannover, Adana/Nürnberg, Adana/Stuttgart, Ankara/ Hannover, Ankara/ Nürnberg, Gaziantep/Stuttgart ve Trabzon/Stuttgart uçuşlarımız devam ederken, yeni uçuş noktamız Kayseri'den Amsterdam olacak" denildi. (TurizmdeBuSabah)











Serdar Bilgehan ŞENOL,

Bilgehan ŞENOL
Bilgi İşlem Müdürü
Bilgehan

Şenol
Serdar Bilgehan
IT Manager

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder