Sayfalar

ALMANYA'DA BİR OPERATÖR DAHA İFLAS ETTİ

Mısır'daki siyasal olayların sonucunda azalan talebin GTI ve Glauch Reisen’den sonra, X tur operatörü denilen sınıfta faaliyet gösteren ve internet üzerinden dinamik paketler sunan Fefa Reisen de iflasını açıkladı. 
Fefa Reisen, 2006 yılından beri hizmet veren ve seyahat acente bürolarının da rezervasyon sistemleri üzerinden ürünlerini pazarladığı kendi internet sayfası üzerinden iflasını kamuoyuna duyurdu. 

Açıklamasında, Seyahat ürünlerinin R+V adlı sigorta şirketinin teminatı altında olduğunu, şirket üzerinden alınan en az iki ürün kombineli seyahatlerin garanti kapsamında yer aldığı, yalnızca otel ya da uçuş gibi tek başına satın alınan ürünlerin ise sigorta kapsamına dahil olmadığı bildirildi.

Alman basınında çıkan haberlere göre ise Fefa Resien yöneticileri iflaslarında Mısır’daki siyasal çalkantıların etkili olduğunu belirtirken, iflasın gerçek nedenleri ise henüz belirginleşmiş değil.

Türkiye’ye de turist gönderen Fefa Resien’ın iflası nedeniyle ilgili bölge mahkemesinin iflas yöneticisi ataması bekleniyor.




Serdar Bilgehan ŞENOL,

Bilgehan ŞENOL
Bilgi İşlem Müdürü
Bilgehan

Şenol
Serdar Bilgehan
IT Manager

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder