Sayfalar

Akıllı Otel Devri...

Rixos Hotelleri AVEA ile yaptığı işbirliğiyle müşterilerin her ihtiyacını online karşılayacağı tablet ve akıllı telefon uygulamalarının kullanıldığı "akıllı turizm" dönemini başlatıyor...

Rixos Hotelleri Avea ile işbirliğiyle, akıllı otel projesi olarak Rixos Sungate'de başlıyor. Yeni uygulama ile ilgili "Projeyi şu ana kadar aktif kullanan misafir sayısı 38 bine ulaştığını ve Hazırlık aşaması yaklaşık bir yıl sürdüğünü, yeni projede de 'Akıllı turizm ve tatil' dönemini başlatacaklarını" ilettiler. Misafirin kapıdan girdiği andan itibaren akıllı çözümlerle karşılanacağı projenin her sistemi kontrol edeceğini söylendi. "Kapıdan klimaya, sesten TV ve müzik sistemine kadar her uygulamanın uzaktan kontrol edilebilmesini sağlayan otomasyon sisteminin yanı sıra tesis içinde konumlanacak kiosklarla her an her saniye misafirimizi bilgilendirerek, 24 saat online misafir ilişkilerini sağlanacağı" bilgisi verildi. 


İLKİ RİXOS SUNGATE'DE

Türkiye'de "Akıllı turizm" dönemini başlatan projeler Avea Kurumsal İş Birimi Kıdemli Direktörü Tunç Taşman, Avea Kıdemli IT Direktörü Egemen Kurdoğlu ve Rixos Hotels Akdeniz Bölge Direktörü Cem Uzan'ın ev sahipliğinde, Rixos Sungate'de düzenlenen bir toplantıyla paylaşıldı.





Serdar Bilgehan ŞENOL,

Bilgehan ŞENOL
Bilgi İşlem Müdürü
Bilgehan

Şenol
Serdar Bilgehan
IT Manager

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder