Sayfalar

Silence Hotel ve Brandium AVM Muhteşem....

Kuveytli acenteler Ataşehir’de yer alan dev yatırımlarından Silence İstanbul Hotel ve Convention Center ile Brandium Alışveriş Merkezi’ne hayran kaldı.

Körfezin zengin ülkesi Kuveyt’ten gelen yaklaşık 25 seyahat acentesi İstanbul’un “Para Merkezi “ Ataşehir’de yer alan dev yatırımlarından Silence İstanbul Hotel ve Convention Center ile Brandium Alışveriş Merkezi’ne hayran kaldı.
Tesisleri gezen Kuveyt EZ Holidays Satış Müdürü Khaled Ammar “Muhteşem” , Como Travel and Tourism’in sahibi Mohammad Bader Half “Çok beğendim”, Al-Zain Travel and Tourism’in Tur Müdürü Said ElKalyoubi “Doyamadım” şeklinde konuştu.

KUVEYT ACENTELERİ “PARANIN KALBİ”NE BAYILDI Ortadoğu ülkeleri ile çalışan Karnak Turizm’in konuğu olarak Silence İstanbul Hotel’in Genel Müdürü Ali Can Aksu ve ekibi tarafından ağırlanan Kuveyt acenteleri “Otel ve yanındaki dünya markalarını içinde toplayan AVM müşterilerimiz için çok cazip” dediler. Tesislerin Ataşehir’de Finans Merkezi olarak hazırlanan “paranın kalbi”nde bulunmasının ayrı bir önemi olduğunu belirten konuk acenteler Brandium’un yanında bulunan rezidans tipi dairelere ilgi göstererek “Kuveyt’te Türkiye ile iş yapan veya tatili geçirmek isteyen bir çok işadamı İstanbul’da daire alıyor. Brandium’un daireleri konum itibarıyla müşterilerimize pazarlayabileceğimiz özelliklere sahip” dediler.
BÖLGENİN ÖNEMLİ KONGRE OTELİYİZ Silence İstanbul Hotel’in Genel Müdürü Ali Can Aksu, İstanbul’un Asya yakasının en büyük otellerinden biri olduklarını belirterek şunları anlattı: “Körfez ülkelerinden gelen misafirlerin aradığı konfor ve çevreye sahip bulunuyoruz. 5 yıldızlı Silence İstanbul Hotel’i açtık. Yanında bulunan 4 yıldızlı oteli açtığımızda kapasitemiz büyüyecek. Büyük kongreler için 1500 kişilik salon, güzel havalarda ağırlama yapabileceğimiz havuzlu açık alanımız bulunuyor.

ASYA YAKASINA KONGRE VE FUAR MERKEZİ YAPILMALI Bölgenin önemli bir kongre oteli olarak hizmet veriyoruz. 2014’dün ilk aylarından itibaren bir çok toplantı ve kongre anlaşması yaptık. Finans Merkezi olarak hazırlanan Ataşehir’in yanındaki Tır Gümrük Ambarı sahasının İstanbul’un Asya yakasında kongre turizm gücünü artırarak nefes aldıracak Kongre ve Fuar Merkezi olarak yapılmasını bekliyoruz.”




Serdar Bilgehan ŞENOL,

Bilgehan ŞENOL
Bilgi İşlem Müdürü
Bilgehan

Şenol
Serdar Bilgehan
IT Manager

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder